Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Inscriu al teu animal

Es poden inscriure totes les persones que tingueu gos, gat, conill i/o fura a qualsevol població de Catalunya.

El gos, gat i/o fura ha d’estar identificat amb microxip segons preveu la Llei de Protecció dels Animals, i en cas que no ho estigui, serà requisit indispensable posar-li el microxip abans esterilitzar-lo.

Com puc inscriure el meu animal?

  1. Omple el formulari d’inscripció (un per cada animal)
  2. Anota el número d’inscripció que rebràs automàticament un cop hagis omplert i enviat el formulari. En cas de pèrdua pots comprovar-lo amb el teu DNI.
  3. Demana pressupost total a diferents centres veterinaris i hora al que t’interessi. No oblidis que hauràs de facilitar el codi d'inscripció de cada animal.
  4. Si vols conèixer els preus màxims establerts per FAADA dins la campanya, escriu-nos a través del formulari de contacte.
  5. Per a més informació, contacta amb FAADA.

 

Terminis per inscriure el teu animal

Pots inscriure el teu animal a partir del 5 de febrer de 2019. Recorda que la majoria de veterinaris finalitzaran la campanya el 3 de maig del 2019, però alguns la continuaran durant l'any.

 

Formulari d'Inscripció

Si vols inscriure el teu animal a Madrid, Andalusia, Extremadura o Galícia, fes-ho a soyresponsable.org

Dades de la persona
Dades del animal
Espècie*
Acció*

Identificar i esterilitzar el teu animal és beneficiós

  • Per a tu: perquè t’estalviaràs molèsties i diners en el futur.
  • Per al teu animal: perquè gaudirà de millor salut física i psicològica.
  • Per a l’espècie canina i felina: perquè ajudaràs a mantenir el control de la població i a disminuir els abandonaments.
  • Per a les entitats protectores: perquè ajudaràs a disminuir l’entrada d’animals als refugis i centres d’acollida.
  • Per a la societat: perquè els animals abandonats poden representar un perill per a ells mateixos i per a les persones, perquè la gestió dels abandonaments genera despesa pública, perquè fomentar el respecte envers els éssers vius ens dignifica com a persones.

Laia Manzanares i Candela Antón de Vez