Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Inscriu al teu animal

Es poden inscriure totes les persones que tingueu gos, gat, conill i/o fura a qualsevol població de Catalunya.

El gos, gat i/o fura ha d’estar identificat amb microxip segons preveu la Llei de Protecció dels Animals, i en cas que no ho estigui, serà requisit indispensable posar-li el microxip abans esterilitzar-lo.

Com inscriure el meu animal

  1. Omple el següent formulari d’inscripció (un per cada animal).
  2. Anota el número d’inscripció que rebràs automàticament un cop hagis omplert i enviat el formulari. En cas de pèrdua pots comprovar-lo amb el teu DNI.
  3. Demana pressupost total a diferents centres veterinaris i hora al que t’interessi. No oblidis que hauràs de facilitar el codi d'inscripció de cada animal.
  4. Si vols conèixer els preus màxims establerts per FAADA dins la campanya, escriu-nos a través del formulari de contacte.
  5. Per a més informació, contacta amb FAADA.

 

Terminis per inscriure el teu animal

Pots inscriure el teu animal durant tot l'any.

 

Formulari d'Inscripció

Si vols inscriure el teu animal a un altre comunitat Autònoma que no sigui Catalunya, fes-ho a soyresponsable.org

Dades de la persona
Dades del animal
Espècie*
Acció*
Recorda que al finalitzar la inscripció, tindràs l'opció de realitzar un donatiu. Necessitem la teva ajuda perquè més animals i persones puguin beneficiar-se d'aquesta campanya.

Identificar i esterilitzar el teu animal és beneficiós

  • Per a tu: perquè t’estalviaràs molèsties i diners en el futur.
  • Per al teu animal: perquè gaudirà de millor salut física i psicològica.
  • Per a l’espècie canina i felina: perquè ajudaràs a mantenir el control de la població i a disminuir els abandonaments.
  • Per a les entitats protectores: perquè ajudaràs a disminuir l’entrada d’animals als refugis i centres d’acollida.
  • Per a la societat: perquè els animals abandonats poden representar un perill per a ells mateixos i per a les persones, perquè la gestió dels abandonaments genera despesa pública, perquè fomentar el respecte envers els éssers vius ens dignifica com a persones.
Azahara Luque & Guacamole