Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Educadors

En aquesta edició del Sóc Responsable, seguim promovent la tasca dels educadors canins i felins, donat que els problemes de comportament són una de les causes més freqüents d’abandonament d’animals.

En aquesta edició també podreu aconseguir descomptes en cursos i en consultes de comportament a diferents educadors canins.

La convivència amb els nostres animals cada vegada és major i hem d’aconseguir viure plegats de la millor manera possible. Hem de saber entendre els nostres companys de 4 potes, i per això un curs de comportament o ser assessorats per un expert, ens pot ajudar.

Consulta els nostres vídeos EDUCATIUS

 

Llistat d'educadors

 • Jordi Herrera

  Porto més de 10 anys en el món de l'educació canina, i poc a poc he anat fent el meu camí acompanyat de molta gent bona i de dos grans gossos que m'han ensenyat tot el que sé i m'han ajudat a ser conscient del que ja sabia. Tinc la sort de poder arribar a més gent que entén l'educació canina, als gossos, i la vida en general d'una manera molt paral·lela a com l'entenc jo, i altres persones que tot i no compartir-la, s'interessen en conèixer-la.

  Web: www.tartaruga.info / www.tartaruga.cat/gente-tartaruga
  E-mail: jordiherreraeducaciocanina@gmail.com
  Telèfon: 627 942 502

  Descomptes
  Descompte del 20% (excepte el curs d'educació canina de Barcelona i Madrid) per a aquelles persones inscrites mitjançant la campanya.

 • LUDOCAN

  Una de les principals causes d'abandonament de gossos és la mala d'educació (no sempre dels gossos) i els comportaments alterats que es poden derivar d'aquesta. A Ludocan hem preparat un programa d'educació basat en el benestar del gos i en fomentar el vincle amb els seus responsables. Sempre buscant la col·laboració de l'animal en lloc d'una obediència jeràrquica, en la qual no creiem.

  Facebook: www.facebook.com/Ludocan
  E-mail: info@ludocan.com
  Telèfon: 934 508 351

  Descomptes
  Descompte en la primera visita del 15% per a aquelles persones que presentin el codi d'inscripció de la campanya socresponsable.org

 • UDOLS

  Som una associació de Barcelona, al barri d’Hostafrancs.Tenim com a principal objectiu oferir recursos i difondre informació per a un millor coneixement i cura dels gossos. Volem millorar la seva qualitat de vida, la dels seus responsables, i la de la resta de ciutadans, en especial a l’entorn urbà. Amb aquest fi realitzem xerrades, tallers, cursos i moltes altres activitats, que tenen lloc principalment a l’espai públic.

  Web: www.udols.org
  E-mail: info@udols.org

  Descomptes
  20% de descompte a la primera visita i 30% de descompte en els tallers de pagament programats al 2019 per a aquelles persones inscrites mitjançant la campanya. Prioritat d'accés a les activitats gratuïtes.

 • Terapia Felina

  Sóc comunicadora felina, terapèuta de gats i les seves persones, utilitzo Flors de Bach, Reiki i faig Comunicació Animal Interespècies.

  Web: www.terapiafelina.com / comunidad.terapiafelina.com
  E-mail: laura@terapiafelina.com

  Descomptes
  20% de descompte en els següents cursos amb el codi d'inscripció a la campanya Sóc Responsable: Comportament Felí I: El Gat, Seminari d'Estrés Felí, Formació de Terapeuta Floral Felí i Trobades Gatunes.

 • PETaneres

  Cada any, PETaneres elabora un programa específic, l’objectiu del qual és oferir coneixements per millorar el benestar dels gossos, facilitar la convivència i la implicació amb el seu entorn. Per a portar-ho a terme, comptem amb l’ajuda de professionals de diferents sectors (veterinaris, fisioterapeutes, etòlegs, ensinistradors, esportistes, etc.) que informen i assessoraren sobre temes diversos sobre salut i comportament, posant especial èmfasi en la prevenció, tant en l’àmbit físic com comportamental. Som especialistes en propiocepció i habilitats canines.

  Web: www.petaneres.com
  E-mail: info@petaneres.com
  Telèfon: 656 690 333

  Descomptes
  Descompte del 20% en cursos, xerrades, seminaris i en la primera visita individual per a aquelles persones inscrites mitjançant la campanya de FAADA socresponsable.org

 • Els Peluts Educació Canina

  Els Peluts Educació Canina som un equip d'ajut a famílies humanes-canines. Treballem plegats per aconseguir un vincle familiar, basat en el respecte, l'empatia i el benestar de tots. Per solucionar aquells problemes que de vegades se'ns presenten a la vida i ens costa solucionar, hem d'anar a l'arrel del problema, per resoldre allò que fa néixer aquella situació. Escoltar les necessitats, tant d’una part com l'altra, farà que ens entenguem i puguem recórrer de la millor manera, aquest camí anomenat vida.

  Instagram: @elspeluts.educaciocanina
  E-mail: elspelutseducaciocanina@gmail.com
  Telèfon: 648 118 524

  Descomptes
  20% de descompte en la primera visita a domicili per aquelles persones inscrites mitjançant la campanya Sóc Responsable.

 • SimiperroHABLARA.com

  SimiperroHABLARA.com és un projecte educatiu liderat per l'Alba Benítez, periodista i etòloga canina per la UAB que té com a objectiu millorar la comunicació entre gossos i persones. Al web trobareu un munt d'informació sobre educació canina d'accés obert i podreu gaudir dels e-books i cursos online que s'ofereixen de forma gratuïta o a un preu solidari (l'aportació és íntegrament donada a una protectora). 

  Web: www.simiperrohablara.com
  E-mail: info@simiperrohablara.es

  Descomptes
  Accés gratuït a tots els vídeo-cursos i e-books descarregables de l'escola online per a aquelles persones que diguin que en han trobat al web de FAADA socresponsable.org. Només cal fer servir el cupó o codi d'inscripció de la campanya "Sóc Responsable" durant la compta del producte online.

 • Montserrat Godia

  Quan decidim compartir la nostra vida amb un gos, adquirim unes responsabilitats i un compromís pel seu benestar. Això, de vegades, ens desperta unes certes inseguretats que donen peu a malentesos. Volem el millor per al nostre company, però, el fet de no entendre'l fa que actuem de manera perjudicial per al seu desenvolupament cognitiu, social i emocional. M'agrada la idea de poder col.laborar en que aquesta relació sigui més autentica i fluida, i així, poder començar a nodrir-nos d'aquest animal que fa una feina meravellosa connectant-nos en la essència natural de cadascun.

  E-mail: montserrateducaciocanina@gmail.com
  Telèfon: 658 353 637

  Descomptes
  Visites a domicili, 20% de descompte en la primera visita amb el codi d'inscripció de la campanya Sóc Responsable.

 • UNIVERSICAN

  Sóc la Lucía Vicat, educadora canina i tinc 18 anys d'experiència en el món del gos. He compaginat la meva feina pels i per als animals amb l'àmbit de l'educació infantil a Catalunya, com a monitora de lleure. He dedicat gran part de la meva vida al voluntariat en protectores d'animals, centres d'acollida i gosseres, així com en associacions de recuperació de fauna domèstica i/o salvatge, tant a Argentina com a Espanya. Tota la meva feina amb els animals l'he enfocat a millorar la seva qualitat de vida i a ampliar els seus drets legals com a individus.

  Web: www.universican.com
  E-mail: universican@gmail.com
  Telèfon: 677 102 340

  Descomptes
  Descompte del 20% per a aquelles persones inscrites mitjançant la campanya.

 • Educando en positivo

  Més de 10 anys dedicats al món caní, començant com molts companys en protectores realitzant voluntariat, cosa que actualment segueixo fent i m'apassiona poder ajudar els animals a una recuperació i una segona oportunitat en una llar. Poc després em vaig formar com Educadora Canina, Terapeuta Floral, Comunicadora Animal i Auxiliar tècnic veterinari. La nostra feina consisteix en treballar sempre des del màxim dels respectes, vetllant pel benestar físic i emocional dels animals amb els que treballem, i amb una confiança amb el responsable per poder realitzar el camí correcte plegats.

  Web: www.educandoenpositivo.es
  E-mail: info@educandoenpositivo.es
  Telèfon: 644 257 467

  Descomptes
  Primera sessió de valoració gratuïta i un 20% de descompte en la segona sessió per a aquelles persones inscrites a la campanya.

 • YELEN & DOGS

  Educació canina basada en el benestar humà i caní. Em dedico professionalment al món del gos des de 2012. Entenc els gossos com a individus concrets, emocionals i amb una gran capacitat d’aprenentatge i adaptació. El meu objectiu és oferir-vos el suport necessari perquè entengueu els vostres gossos i pugueu ser el seu referent, millorant la vostra convivència dins i fora de casa, i sempre des del respecte i la comprensió.

  Web: www.yelendogs.com
  E-mail: hola@yelendogs.com
  Telèfon: 607 249 475

  Descomptes
  Descompte del 20% a la primera visita per a les persones inscrites. Descompte especial per animal adoptat: 50% a la primera visita durant el primer mes de l’adopció.

Identificar i esterilitzar el teu animal és beneficiós

 • Per a tu: perquè t’estalviaràs molèsties i diners en el futur.
 • Per al teu animal: perquè gaudirà de millor salut física i psicològica.
 • Per a l’espècie canina i felina: perquè ajudaràs a mantenir el control de la població i a disminuir els abandonaments.
 • Per a les entitats protectores: perquè ajudaràs a disminuir l’entrada d’animals als refugis i centres d’acollida.
 • Per a la societat: perquè els animals abandonats poden representar un perill per a ells mateixos i per a les persones, perquè la gestió dels abandonaments genera despesa pública, perquè fomentar el respecte envers els éssers vius ens dignifica com a persones.
Azahara Luque & Guacamole