Educadors

Aquesta 7a edició del Sóc Responsable, l’hem volgut dedicar a promoure la tasca dels educadors canins i felins, donat que els problemes de comportament són una de les causes més freqüents d’abandonament d’animals.

En aquesta edició també podreu aconseguir descomptes en cursos i en consultes de comportament a diferents educadors canins.

La convivència amb els nostres peluts cada vegada és major i hem d’aconseguir viure plegats de la millor manera possible. Hem de saber entendre els nostres companys de 4 potes i per això un curs de comportament o ser assessorats per un expert ens pot ajudar.

Consulta els nostres vídeos EDUCATIUS

Llistat d'educadors

 • Jordi Herrera

  Porto més de 10 anys en el món de l'educació canina, i poc a poc he anat fent el meu camí acompanyat de molta gent bona i de dos grans gossos que m'han ensenyat tot el que sé i m'han ajudat a ser conscient del que ja sabia. Tinc la sort de poder arribar a més gent que entén l'educació canina, als gossos, i la vida en general d'una manera molt paral·lela a com l'entenc jo, i altres persones que tot i no compartir-la, s'interessen en conèixer-la.

  Web: www.jordiherreraeducacioncanina.com
  E-mail: jordiherreraeducaciocanina@gmail.com
  Telèfon: 627 942 502

  Descomptes
  Descompte del 20% (excepte el curs d'educació canina de Barcelona i Madrid) per a aquelles persones inscrites mitjançant la campanya.

 • LUDOCAN

  Una de les principals causes d'abandonament de gossos és la mala d'educació (no sempre dels gossos) i els comportaments alterats que es poden derivar d'aquesta. A Ludocan hem preparat un programa d'educació basat en el benestar del gos i en fomentar el vincle amb els seus responsables. Sempre buscant la col·laboració de l'animal en lloc d'una obediència jeràrquica, en la qual no creiem.

  Web: www.facebook.com/Ludocan
  E-mail: info@ludocan.com
  Telèfon: 934 508 351

  Descomptes
  Descompte en la primera visita del 15% per a aquelles persones que diguin que ens han vist al web de FAADA socresponsable.org

 • UDOLS

  Som una associació de Barcelona, al barri d’Hostafrancs.Tenim com a principal objectiu oferir recursos i difondre informació per a un millor coneixement i cura dels gossos. Volem millorar la seva qualitat de vida, la dels seus responsables, i la de la resta de ciutadans, en especial a l’entorn urbà. Amb aquest fi realitzem xerrades, tallers, cursos i moltes altres activitats, que tenen lloc principalment a l’espai públic.

  Web: www.udols.org
  E-mail: info@udols.org

  Descomptes
  20% de descompte a la primera visita i 30% de descompte en els tallers de pagament programats al 2018 per a aquelles persones inscrites mitjançant la campanya. Prioritat d'accés a les activitats gratuïtes.

 • KANSTAK

  Kanstak significa en dialecte maia "el desig d'educar". Des d'aquí volem transmetre aquest somni que ha nascut per aportar alguna cosa més a l'educació canina amb les últimes tècniques creades per obtenir una millor relació gos-guia. Som una empresa amb l'únic objectiu d'aconseguir gossos més feliços perquè els seus amos gaudeixin d'ells mitjançant tota la informació que els aportem.

  Web: www.kanstak.com
  E-mail: info@kanstak.com
  Telèfon: 937 919 384

  Descomptes
  20% de descompte en la primera visita i en la 1a sessió d'educació canina per a aquelles persones inscrites mitjançant la campanya.

 • PETaneres

  Cada any, PETaneres elabora un programa específic, l’objectiu del qual és oferir coneixements per millorar el benestar dels gossos, facilitar la convivència i la implicació amb el seu entorn. Per a portar-ho a terme, comptem amb l’ajuda de professionals de diferents sectors (veterinaris, fisioterapeutes, etòlegs, ensinistradors, esportistes, etc.) que informen i assessoraren sobre temes diversos sobre salut i comportament, posant especial èmfasi en la prevenció, tant en l’àmbit físic com comportamental. Som especialistes en propiocepció i habilitats canines.

  Web: www.petaneres.com
  E-mail: info@petaneres.com
  Telèfon: 656 690 333

  Descomptes
  Descompte del 20% en cursos, xerrades, seminaris i en la primera visita individual per a aquelles persones que diguin que ens han vist al web de FAADA socresponsable.org

 • SimiperroHABLARA.com

  SimiperroHABLARA.com és un projecte educatiu liderat per l'Alba Benítez, periodista i etòloga canina per la UAB que té com a objectiu millorar la comunicació entre gossos i persones. Al web trobareu un munt d'informació sobre educació canina d'accés obert i podreu gaudir dels e-books i cursos online que s'ofereixen de forma gratuïta o a un preu solidari (l'aportació és íntegrament donada a una protectora). 

  Web: www.simiperrohablara.com
  E-mail: info@simiperrohablara.es

  Descomptes
  Accés gratuït a tots els vídeo-cursos i e-books descarregables de l'escola online per a aquelles persones que diguin que en han trobat al web de FAADA socresponsable.org