Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Educadors

En aquesta 8a edició del Sóc Responsable, seguim promovent la tasca dels educadors canins i felins, donat que els problemes de comportament són una de les causes més freqüents d’abandonament d’animals.

En aquesta edició també podreu aconseguir descomptes en cursos i en consultes de comportament a diferents educadors canins.

La convivència amb els nostres animals cada vegada és major i hem d’aconseguir viure plegats de la millor manera possible. Hem de saber entendre els nostres companys de 4 potes, i per això un curs de comportament o ser assessorats per un expert, ens pot ajudar.

Consulta els nostres vídeos EDUCATIUS

 

Llistat d'educadors

 • Jordi Herrera

  Porto més de 10 anys en el món de l'educació canina, i poc a poc he anat fent el meu camí acompanyat de molta gent bona i de dos grans gossos que m'han ensenyat tot el que sé i m'han ajudat a ser conscient del que ja sabia. Tinc la sort de poder arribar a més gent que entén l'educació canina, als gossos, i la vida en general d'una manera molt paral·lela a com l'entenc jo, i altres persones que tot i no compartir-la, s'interessen en conèixer-la.

  Web: http://www.tartaruga.info/
  E-mail: jordiherreraeducaciocanina@gmail.com
  Telèfon: 627 942 502

  Descomptes
  Descompte del 20% (excepte el curs d'educació canina de Barcelona i Madrid) per a aquelles persones inscrites mitjançant la campanya.

 • LUDOCAN

  Una de les principals causes d'abandonament de gossos és la mala d'educació (no sempre dels gossos) i els comportaments alterats que es poden derivar d'aquesta. A Ludocan hem preparat un programa d'educació basat en el benestar del gos i en fomentar el vincle amb els seus responsables. Sempre buscant la col·laboració de l'animal en lloc d'una obediència jeràrquica, en la qual no creiem.

  Web: www.facebook.com/Ludocan
  E-mail: info@ludocan.com
  Telèfon: 934 508 351

  Descomptes
  Descompte en la primera visita del 15% per a aquelles persones que presentin el codi d'inscripció de la campanya socresponsable.org

 • UDOLS

  Som una associació de Barcelona, al barri d’Hostafrancs.Tenim com a principal objectiu oferir recursos i difondre informació per a un millor coneixement i cura dels gossos. Volem millorar la seva qualitat de vida, la dels seus responsables, i la de la resta de ciutadans, en especial a l’entorn urbà. Amb aquest fi realitzem xerrades, tallers, cursos i moltes altres activitats, que tenen lloc principalment a l’espai públic.

  Web: www.udols.org
  E-mail: info@udols.org

  Descomptes
  20% de descompte a la primera visita i 30% de descompte en els tallers de pagament programats al 2019 per a aquelles persones inscrites mitjançant la campanya. Prioritat d'accés a les activitats gratuïtes.

 • KANSTAK

  Kanstak significa en dialecte maia "el desig d'educar". Des d'aquí volem transmetre aquest somni que ha nascut per aportar alguna cosa més a l'educació canina amb les últimes tècniques creades per obtenir una millor relació gos-guia. Som una empresa amb l'únic objectiu d'aconseguir gossos més feliços perquè els seus amos gaudeixin d'ells mitjançant tota la informació que els aportem.

  Web: www.kanstak.com
  E-mail: info@kanstak.com
  Telèfon: 937 919 384

  Descomptes
  20% de descompte en la primera visita i en la 1a sessió d'educació canina per a aquelles persones inscrites mitjançant la campanya.

 • PETaneres

  Cada any, PETaneres elabora un programa específic, l’objectiu del qual és oferir coneixements per millorar el benestar dels gossos, facilitar la convivència i la implicació amb el seu entorn. Per a portar-ho a terme, comptem amb l’ajuda de professionals de diferents sectors (veterinaris, fisioterapeutes, etòlegs, ensinistradors, esportistes, etc.) que informen i assessoraren sobre temes diversos sobre salut i comportament, posant especial èmfasi en la prevenció, tant en l’àmbit físic com comportamental. Som especialistes en propiocepció i habilitats canines.

  Web: www.petaneres.com
  E-mail: info@petaneres.com
  Telèfon: 656 690 333

  Descomptes
  Descompte del 20% en cursos, xerrades, seminaris i en la primera visita individual per a aquelles persones inscrites mitjançant la campanya de FAADA socresponsable.org

 • David Ballabriga

  La meva feina consisteix a recuperar l'equilibri emocional dels gossos i donar a les persones que conviuen amb ells la informació i eines adequades per a relacionar-se de la forma més natural possible, podent així recuperar l'harmonia en les seves relacions, i gaudir d'aquestes com mai han pogut fer-ho.

  Web: www.descubriendoatom.com
  E-mail: info@descubriendoatom.com
  Telèfon: 661 841 902

  Descomptes
  20% de descompte en visites a domicili. Preu de les xerrades: 15€ (12€ per aquelles persones inscrites mitjançant la campanya de FAADA socresponsable.org).

 • SimiperroHABLARA.com

  SimiperroHABLARA.com és un projecte educatiu liderat per l'Alba Benítez, periodista i etòloga canina per la UAB que té com a objectiu millorar la comunicació entre gossos i persones. Al web trobareu un munt d'informació sobre educació canina d'accés obert i podreu gaudir dels e-books i cursos online que s'ofereixen de forma gratuïta o a un preu solidari (l'aportació és íntegrament donada a una protectora). 

  Web: www.simiperrohablara.com
  E-mail: info@simiperrohablara.es

  Descomptes
  Accés gratuït a tots els vídeo-cursos i e-books descarregables de l'escola online per a aquelles persones que diguin que en han trobat al web de FAADA socresponsable.org. Només cal fer servir el cupó o codi d'inscripció de la campanya "Sóc Responsable" durant la compta del producte online.

 • Montserrat Godia

  Quan decidim compartir la nostra vida amb un gos, adquirim unes responsabilitats i un compromís pel seu benestar. Això, de vegades, ens desperta unes certes inseguretats que donen peu a malentesos. Volem el millor per al nostre company, però, el fet de no entendre'l fa que actuem de manera perjudicial per al seu desenvolupament cognitiu, social i emocional. M'agrada la idea de poder col.laborar en que aquesta relació sigui més autentica i fluida, i així, poder començar a nodrir-nos d'aquest animal que fa una feina meravellosa connectant-nos en la essència natural de cadascun.

  E-mail: montserrateducaciocanina@gmail.com
  Telèfon: 658 353 637

  Descomptes
  Visites a domicili, 20% de descompte en la primera visita amb el codi d'inscripció de la campanya Sóc Responsable.

 • Terapia Felina

  Sóc comunicadora felina, terapèuta de gats i les seves persones, utilitzo Flors de Bach, Reiki i faig Comunicació Animal Interespècies.

  Web: www.terapiafelina.com / comunidad.terapiafelina.com
  E-mail: laura@terapiafelina.com

  Descomptes
  20% de descompte en els següents cursos amb el codi d'inscripció a la campanya Sóc Responsable: Comportament Felí I: El Gat, Seminari d'Estrés Felí, Formació de Terapeuta Floral Felí i Trobades Gatunes.

Identificar i esterilitzar el teu animal és beneficiós

 • Per a tu: perquè t’estalviaràs molèsties i diners en el futur.
 • Per al teu animal: perquè gaudirà de millor salut física i psicològica.
 • Per a l’espècie canina i felina: perquè ajudaràs a mantenir el control de la població i a disminuir els abandonaments.
 • Per a les entitats protectores: perquè ajudaràs a disminuir l’entrada d’animals als refugis i centres d’acollida.
 • Per a la societat: perquè els animals abandonats poden representar un perill per a ells mateixos i per a les persones, perquè la gestió dels abandonaments genera despesa pública, perquè fomentar el respecte envers els éssers vius ens dignifica com a persones.

Laia Manzanares i Candela Antón de Vez