Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Donatiu

Sóc responsable

Ens ajudes a seguir fent possible aquesta campanya?

Gràcies a la campanya Sóc Responsable aconseguim facilitar la identificació i esterilització de milers d'animals cada any i, amb la col·laboració dels centres veterinaris adherits, podem reduir considerablement els costos d'aquestes intervencions per a moltíssimes famílies.

Necessitem la teva ajuda per seguir: col·labora per a que més animals i persones puguin beneficiar-se d'aquesta iniciativa.

Qualsevol quantitat, per petita que sigui, compta: fes un donatiu!

Identificar i esterilitzar el teu animal és beneficiós

  • Per a tu: perquè t’estalviaràs molèsties i diners en el futur.
  • Per al teu animal: perquè gaudirà de millor salut física i psicològica.
  • Per a l’espècie canina i felina: perquè ajudaràs a mantenir el control de la població i a disminuir els abandonaments.
  • Per a les entitats protectores: perquè ajudaràs a disminuir l’entrada d’animals als refugis i centres d’acollida.
  • Per a la societat: perquè els animals abandonats poden representar un perill per a ells mateixos i per a les persones, perquè la gestió dels abandonaments genera despesa pública, perquè fomentar el respecte envers els éssers vius ens dignifica com a persones.
Azahara Luque & Guacamole